Изберете страница

1UP BMX Академия

За всеки, който иска да се потопи в света на ВМХ колелата и максимално бързо да достигне до най-креативната и забавна част от колоезденето, а именно триковете в заобикалящата ни среда, сме подготвили няколко варианта на подготовка, в зависимост от началното ниво, възрастта и физическите данни на всеки желаещ.

Препоръчителната начална възраст е 8 години, но има деца, които имат необходимата сила и координация на по-малка възраст. За това не се колебайте да направите консултация на място в магазина ни или на телефон 0879690739 . Разполагаме с колела и за най-малките!

Летен лагер 2023

Това лято нашата ВМХ академия организира за 4-тa година летен лагер в гр.Царево с нашите основни инструктори Христо Илиев и Боян Стоев както и гост инструктори от @oneupbmxshop отбора. Виж повече…

Локация: Княжеска градина (паметник на съветската армия), София

– Персонален, единичен урок:

Времетраене 70 минути (загрявка, урок, разтягане)
ВСЕКИ ДЕН ОТ СЕДМИЦА С ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.
Цена 50 лева

– Групов урок:

Всяка събота от 10:00
Времетраене 100 минути (загрявка,урок,разтягане)
+ Индивидуална програма от физически упражнения, съобразена с ВМХ, които да упражнявате между уроците.
Цена за месечен абонамент: 130 лева на човек.

– Провеждане на целодневен урок в скейтпарк в София или околните градове, с включен Транспорт веднъж месечно с предварително обявена локация

: 60 лева

Допълнителна информация:

Всеки желаещ да посети уроци, но няма собствен ВМХ ще получи ВМХ предоставен от нас в рамките на урока безплатно първите 5 посещения.

Инструктори

Христо Илиев

Възраст: 26 г. Ръст: 192 см. Тегло: 115 кг.

12 годишен опит в ВМХ спорта. Печелил е десетки златни и др. медали, награди и отличия от републикански и международни състезания. Повече от 7 години опит като ВМХ инструктор в летни лагери и частни уроци.

Славян Джелепов

Възраст: 35г. Ръст: 174см. Тегло:71кг.

20 годишен опит в ВМХ спорта. Печелил е златни и др. медали, награди и отличия от републикански и международни състезания. Повече от 5 години опит като ВМХ инструктор за частни уроци.

Боян Стоев

Възраст: 23 Ръст: 184 см Тегло: 75 кг

Практикува БМХ от 10 години. Печелил златни и др. медали,награди и отличия в различни ВМХ дисциплини от републикански и международни състезания. Опит като БМХ инструктор на частни уроци и летни БМХ лагери.