Изберете страница

Купи сега, плати после – без оскъпаване

С продукта на IutePaySmart 0% ” Ви даваме уникалната възможност да купите сега, а да платите после, на 4 равни вноски в рамките на следващите 4 месеца. Разделете плащането без никакво оскъпяване ( всички лихви и такси към IutePay поемаме ние) и вземете желаните продукти веднага.

Как работи:

–  Искате да купите продукт на стойност 800лв. (пример).
–  Добавяте избрания модел в количката и при приключване на поръчката избирате “плати на части”.
–  Отваря се прозорец, в който трябва да попълните лични данни, които отиват директно към IutePay за оценка и одобрение.
–  В рамките на 5 минути с Вас ще се свържат по телефона от IutePay за последващи инструкции (Работното време на центъра за обслужване на клиенти е Понеделник-Петък 10:00 – 20:00 и Събота и Неделя от 10:00 до 17:00)
– Процесът на одобрение отнема 5 минути, след което при позитивен отговор, получавате продукта веднага. При повторно ползване на услугата “плати на части”, процесът се свежда до секунди.
– Плащате 4 равни вноски в рамките на следващите 4 месеца. Например ако купите продукта на 10ти януари и той струва 800лв, първото ви плащане ще бъде през февруари на избрана от Вас дата, така през февруари, март, април и май ще трябва да плащате по 200лв, за да го изплатите, без никакво оскъпяване.

Минималната сума за цялата количка, при която може да се възползвате от този начин на плащане е 100лв, а максималната за нови клиенти е 2500лв, за повторно ползване на услугата максималната сума е 5000лв.